Siirry suoraan sisältöön

SPR ensiapukurssit

Valitsemalla sertifioidun SPR ensiapukurssin voit luottaa laatuun, ammattitaitoon ja vastuullisuuteen. Koulutuksissamme opit tiedot ja taidot ensiavun antamiseen niin pienissä kuin henkeä uhkaavissa tapaturmissa.

Tutustu SPR ensiapukursseihin ja tule oppimaan ensiaputaitoja kanssamme.

SPR:llä on lähes 140 vuoden kokemus ja osaaminen ensiapukurssien järjestämisestä. Valitsemalla meidät ensiavun kouluttajaksi, voit luottaa laatuun, ammattitaitoon ja vastuullisuuteen.

  • Sertifioidut SPR ensiapukurssit
  • Ensiapupätevyys kolmeksi vuodeksi
  • Kolmannen osapuolen valvomat ja auditoimat kurssisisällöt

Kouluttajat ovat alan ammattilaisia, joista jokaisella on Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® -pätevyys.

Lähikoulutuksissamme harjoitellaan realistisen tuntuman antavilla harjoitteluvälineillä. Välineet puhdistetaan huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Voit luottaa terveysturvalliseen ensiavun oppimiseen kanssamme.

Itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit löydät Verkkokauppa-välilehdeltä

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -perus

kurssi äkillisissä henkeä uhkaavissa ja hätäensiapua vaativissa tilanteissa toimimiseen. Kesto 8 x 45 min.

SPR Ensiapukurssi EA 1® 

Suomen suosituin ja sisällöltään kattavin ensiavun peruskurssi. Kurssin kesto 16 x 45 min.

SPR Ensiapukurssi EA 2® tehokas jatkokurssi, jossa pääset syventämään jo oppimiasi tietoja ja taitoja. Kesto 8 x 45 min.

OSTA ENSIAPUKURSSI LAHJAKSI

ENSIAPUKURSSI LÄHIKOULUTUKSENA

Lähikoulutus on perinteisin tapa suorittaa ensiapukurssi paikan päällä.

Koulutus toteutetaan kouluttajan johdolla Punainen Risti Ensiavun koulutustiloissa tai asiakasyrityksen tiloissa. Lähikoulutuksessa kouluttaja käy läpi ensiavun teoriaa, ja pääset harjoittelemaan ensiaputaitoja yhdessä muiden kanssa.

Lähikoulutus on toiminnallinen ja käytännönläheinen tapa oppia ensiapua. Koulutuksessa harjoitellaan esimerkiksi elvytystä harjoitusnuken ja defibrillaattorin avulla.

Lähikoulutus sopii hyvin sinulle, joka opit parhaiten tekemällä muiden kanssa harjoituksia kouluttajan opastaessa vieressä.

Lähikoulutus suoritetaan aina paikan päällä.

Lähikoulutuksena saatavat ensiapukurssit:

Ensiapukurssi yhdistelmäkoulutuksena

Yhdistelmäkoulutus on joustava ja monipuolinen tapa suorittaa ensiapukurssi ja on nimensä mukaisesti kahden eri toteutusmuodon yhdistelmä.

Puolet koulutuksesta suoritetaan itsenäisesti verkkokoulutuksena ja puolet lähikoulutuksena paikan päällä. 

Ensin suoritat itsenäisesti ja hyväksytysti verkkokoulutuksen. Tämän jälkeen voit osallistua lähiosuuteen, jossa keskitytään käytännön harjoituksiin ensiavun kouluttajan johdolla. Yhdistelmäkoulutuksen suorittamiseen on aikaa kuusi kuukautta. Suoritus sisältää sekä verkkokoulutuksen että lähiosuuden.

Yhdistelmäkoulutus säästää aikaa ja on kustannustehokas toteutusmuoto, jossa yhdistyy erilaisia oppimismuotoja. 

Kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat joustavuutta ensiaputaitojen oppimiseen. Kurssi sopii hyvin myös esimerkiksi harrasteryhmille, joiden jäsenet asuvat eri kaupungeissa, ja työyhteisöille, joilla on useita toimipisteitä.

Yhdistelmäkoulutuksena saatavat ensiapukurssit:

Ensiapukurssi verkkokoulutuksena

Verkkokoulutus on jokaisen itsenäisesti suoritettava ensiapukoulutus.

Verkkokoulutuksen suorittamista varten tarvitset tietokoneen, mobiililaitteen tai tabletin sekä internetyhteyden. Kurssille kirjaudutaan oman henkilökohtaisen koodin avulla ja koulutus suoritetaan helppokäyttöisellä digitaalisella oppimisalustalla.

Voit aloittaa oppimisen heti tilauksen jälkeen missä haluat. Voit edetä omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit.

Verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Koulutukseen kuuluvat myös väli- ja lopputehtävät, joiden hyväksytty suorittaminen on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Verkkokoulutus on joustava ja helppo tapa oppia ensiapua. Koulutus sopii sinulle, joka haluat suorittaa kurssin omaan tahtiin, esimerkiksi työajan ulkopuolella tai opiskelujen ohella.

Verkkokoulutus on myös erinomainen ja merkityksellinen lahja!

Voit tilata yhden tai useamman verkkokoulutuskoodin sähköpostin kautta ja antaa tärkeät ensiaputaidot lahjana. Koodi on voimassa kuusi kuukautta tilaamisesta.

Verkkokoulutuksena saatavat ensiapukurssit: