Siirry suoraan sisältöön

Koulutukset ja kurssit

Lähde kokeilemaan saatko sydämen sykkimään? 

Tarvitsetko koulutusta erä- ja ensiapu taitoihisi? Lähde syventämään taitojasi ja kulje opinpolkuja pitkin kohti uusia taitoja.  

SPR:n Ensiapukurssit noudattavat SPR:n ohjeita. Koulutuksemme perustuvat tutkittuun tietoon ja ovat sertifioitua, mikä takaa niiden korkean laadun. SPR ensiapukurssilla kouluttajana toimii aina pätevä ja ammattitaitoinen Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®. Tarjoamme perinteisten lähikursseina toteuttavien rinnalla verkkokursseja, nämä löydät verkkokaupastamme.  

Eräensiapukoulutuksessa syvennymme perinteistä ensiapukurssia enemmän varautumiseen ja ennaltaehkäisyyn sekä pyritään kehittämään turvallista ajattelutapaa luontoon lähtiessä. Eräensiapukoulutuksemme ovat suunnattu kaikille ulkoilma harrastelijoille, kuten myös luonnossa ammatikseen liikkuville. Koulutukset räätälöidään kohderyhmän mukaan. Harjoitukset toteutetaan säistä riippumatta pääasiassa ulkona. Saat valmiuden tehdä hieman enemmän kuin mitä perinteisillä ensiapukursseilla opetetaan, nämä voi olla henkeä pelastavia toimenpiteitä.

Erätaitokurssimme on suunnattu heille, jotka ovat kiinnostuneita luonnosta, luonnossa liikkumisesta ja erätaidoista. Erätaitokursseillamme pääset harjoittelemaan käytännössä luonnossa tarvittavia taitoja kahden erä- ja luonto-oppaan opastuksella.

Kouluttajat Kirsi ja Outi